Hendrikje Markerink in Eibergen

Bewustwording, (Kinder)Meditatie & Mindfulness, Healing & Reading, Gedichten & Schilderijen.

Over Hendrikje Markerink

Hendrikje Markerink valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Lochem.

Welkom bij de praktijk van Hendrikje Markerink. Ik ben Healer en bewust-maker in emotionele processen. Binnen mijn praktijk bied ik (kinder)meditatie en Minfulness aan. Daarnaast bied ik je gedichten, schilderijen, foto's en kaarten aan.

We zijn geneigd vanuit ons hoofd te leven in plaats vanuit ons hart en dat maakt dat we dan tegen onze natuur in leven. Wil jij ook op ontdekking gaan naar jezelf? Ben jij ook klaar om de innerlijke reis te maken? Je mag je eerst bewust worden van wat je doet, het leren accepteren en dan kun je veranderen. Het gaat om bewustwording, weten wat er gebeurt in jou en soms is dat bewust en soms onbewust.

Ga jij ook vaak je wensen voorbij? heb jij ook het gevoel dat je in conflict bent met jezelf? Ervaar je veelal moeheid, weinig plezier en ben je vooral met andere bezig? Het is voor de één meer een uitdaging dan voor de ander, maar zie het niet als een wedstrijd met jezelf. Iedereen heeft zijn eigen proces, maar ook zijn eigen manier en eigen tempo.

Wat je levensvragen ook zijn, ik zal je meer inzichten kunnen geven, zodat ook jij je bewust wordt en verandering kan gaan plaatsvinden. Het belangrijkste is dat je de innerlijke wens voelt om het anders te willen gaan doen.

Je kunt mij consulteren voor: - inzichten. - een vol hoofd en een lichaam dat zich geregeld moe voelt. - leren "NEE" zeggen. - revalidatie in combinatie met of zonder reguliere (na)zorg. - 'weer terugkomen' bij jezelf. - je een luisterend oor zoekt. - last hebben van energie van anderen. - onzekerheid, je alleen voelen. - wanneer je moeite hebt om in het NU te zijn en te leven. - wanneer je teveel negatieve gedachtes hebt. - wanneer je hoog gevoelig bent (HSP). - wanneer je je niet gehoord en begrepen voelt.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak wil ik je vragen telefonisch contact met mij op te nemen. Voor het bestellen van de kaarten en (f)luistermeditaties kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of over de gedichtenbundel.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hendrikje Markerink uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Lochem is gevestigd aan de Kerkstraat 31 in Eibergen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12414942.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Hendrikje Markerink zijn o.a. :