KATHA-ROS coaching & counseling in Halle

Het innerlijke kompas!

Over KATHA-ROS coaching & counseling

KATHA-ROS coaching & counseling valt onder de rubriek coaching in Lochem.

Soms lopen dingen niet zoals je graag zou willen, dit kan komen door stress maar ook door bijvoorbeeld een traumatische ervaring. Bij KATHA-ROS coaching & counseling help ik je graag weer op de goede weg.

Katha-ros is onderscheidend op het gebied van therapeutisch werk met paarden in Gelderland. Alleen medicatie is niet voldoende bij psychische problematiek. Het geeft ondersteuning maar lost het probleem niet op. Sterker nog, bij lang gebruik van medicatie alleen, kunnen de problemen zich sterk verergeren en uitbreiden. Dit gaat ten koste van het welzijn en het levensgeluk van de mens. Katha-ros gaat op zoek met jou naar de oorsprong van het probleem want daar is verbetering en heling mogelijk. Katrien Beijer heeft een holistische benadering dat wil zeggen dat ze zowel naar het lichamelijke, psychische, gevoels- , emotionele en energetische aspect kijkt. De balans hierin is heel belangrijk voor ons welzijn. Daarbij combineert Katrien verschillende methodieken zodat er altijd maatwerk wordt geleverd, volledig afgestemd op jou.

Indien gewenst kan de therapie worden uitgebreid door het paard in te zetten tijdens de coaching sessie, alles gebeurt verder op de grond en vanaf de grond kan er gewerkt worden aan bepaalde doelen. Het is zeker niet nodig om ervaring te hebben met paarden.

Specialisaties;

* Trauma en PTSS (reductie)

* Misbruik (psychisch, lichamelijk, seksueel)

* Stress & Burn-out

* HSP (o.a. kernkwaliteiten)

* Heel de Vouw / Man (in jou)

* Relaties (werk, privé en familie)

* Persoonlijke ontwikkeling

* Ruiter coaching

THUISKOMEN BIJ JEZELF, THUIS-ZIJN WAAR JE OOK BENT!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je een kijkje nemen op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Y.P. donderdag 21 april 2022

4,5 sterren

“Ik ben gestuurd door mijn leidinggevende i.v.m. conflicten met hem. Uiteindelijk heb ik voor Katrien gekozen omdat zij met dieren werkt. Dieren hebben geen oordeel en zijn daarom op hun manier deskundig. Katrien is duidelijk, inlevend en nam de tijd. Toch wist zij goed stuur te geven aan onze gesprekken. Ik heb een stuk balans in mijzelf gevonden. Achteraf vond ik het zeer zinvol; het brengt veel meer dan een willekeurige cursus zoals bv. De weerbaarheidstraining van de politie”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

I.Z. donderdag 21 april 2022

4,5 sterren

“Katrien is een topper! Ze is er voor je, ze is krachtig, liefdevol en betrouwbaar. Zij is altijd een stap verder dan jij, waardoor je tot een doorbraak kunt komen. Daar heb je tenminste wat aan! Ik zat veel in de overleving, maar door Katrien kan ik weer volop van het leven en van mezelf genieten. Ik ben weer in contact met mezelf waardoor ik voel wat ik echt wil en dat nu ook durf te gaan verwezenlijken. Heeeeeerlijk!!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

J.A. donderdag 21 april 2022

4,5 sterren

“Voor rouwverwerking en een stuk persoonlijke ontwikkeling kwam ik terecht bij Katha-ros. Ik heb al wat ervaring in de geestelijke gezondheidzorg. Hiervoor heb ik cognitieve therapie gehad en bij een paar psychologen en een haptonoom geweest. Tevens heb ik familie opstellingen gedaan. Cognitieve therapie had ik niet zoveel mee, dat kwam bij mij niet binnen. Familie opstellingen waren interessant, maar wat mij aanspreekt in de training bij Katha-Ros is dat het individueler is. Veel meer op mij gericht ipv bij familie opstellingen op de gehele groep. Door de mogelijkheid hier om veel dieper in te gaan op mijn eigen problematiek, heb ik het gevoel dat er ook een veel beter resultaat gehaald wordt. Daarnaast vind ik het voor een aantal onderwerpen fijn dat Katrien een achtergrond bij de politie heeft. De inzet van paarden heb ik als bijzonder ervaren. Ik heb al wel eerder opstellingen gedaan, maar de manier van reageren van paarden op de resonantie, vind ik heel bijzonder. Wat de paarden terug geven, is voor mij zeer herkenbaar. Ik ervaar de manier van coachen van Katrien als bijzonder prettig en waardevol. Tevens zou ik anderen ook zeker adviseren om naar Katha-ros te gaan.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 3 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

KATHA-ROS coaching & counseling uit de rubriek coaching uit Lochem is gevestigd aan de Fortstraat 9 in Halle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28435858.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij KATHA-ROS coaching & counseling zijn o.a. :