Praktijk 'mijn eigenste IK' in Lochem

Praktijk 'mijn eigenste IK' | Counselling Lochem.

Over Praktijk 'mijn eigenste IK'

Praktijk 'mijn eigenste IK' valt onder de rubriek coaching in Lochem.

Praktijk 'mijn eigenste IK' coacht kinderen, pubers en hun ouders in Lochem en omgeving. Babette haalt naar boven wat niet lekker zit en samen met het kind en zijn/haar ouders naar een oplossing zoekt. Volwassenen kunnen bij Praktijk 'mijn eigenste IK' terecht voor counselling: aan de slag met jezelf.

Wat Praktijk 'mijn eigenste IK' te bieden heeft is:

- Voor kinderen: Spelenderwijs onderzoekt Babette samen met uw kind wat nodig is om zich weer lekker te voelen. Blij te zijn, thuis, op school, eigenlijk overal. Het coachen van kinderen en pubers wordt steeds vaker ingezet in de reguliere gezondheidszorg. Verdriet, boosheid, (faal)angst, alles wat niet lekker voelt is behandelbaar. Die van binnen zit bij iedereen een onbewuste kracht die met wat hulp altijd naar een oplossing leidt. Wat Babette doet, is die ontdekkingstocht begeleiden.

- Voor ouders: ouders lopen wel eens vast in de opvoeding van hun kind(eren). Zoveel informatie, zoveel moeten en toch niet goed weten wat het beste is om te doen; voor dit kind, op dit moment, in deze situatie, bij deze persoon. Kinderen spiegelen wat wij heb voorleven. Wij als ouders bepalen onbewust hoe de talenten op basis van temperament zich vormen bij onze kinderen. Daarbij maken wij gebruik van ons zijn, ook gevormd door ons verleden en dus onze ouders, en vaak nog die van hen. Patronen die zijn ontstaan zijn vaak zonder hulp moeilijk te doorbreken. Ouders die voor hulp komen, pakt Babette bij de hand en laat ze ontdekken waar hun talent en dus natuurlijke kracht zit, om de juiste dingen voor en met hun kinderen te doen. Van Praktijk 'mijn eigenste IK' helpt zij uw eigenste ik weg te vinden.

- Voor volwassen: vastlopen op jezelf en je leven en daar het liefst zelf verandering in willen aanbrengen, daarvoor kon je bij Praktijk 'mijn eigenste IK'. Samen gaan jullie op zoek naar jouw natuurlijke eigenste ik waardoor je weer blij wordt van jezelf en dus van het leven. Verandering met een nieuwe beweging en kan tot op hoge leeftijd. Een beetje vanuit ''waar een wil is is een weg'', maar dan niet omdat anderen dat van je vragen of willen, maar omdat jij er zelf voor kiest. Praktijk 'mijn eigenste IK' gebruikt graag het TalentCompass als instrument om verander processen positief, vanuit natuurlijk talent, in gang te zetten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of de tarieven, verwijs ik jou graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk 'mijn eigenste IK' uit de rubriek coaching uit Lochem is gevestigd aan de Hammarskjöldweg 39 in Lochem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43171988.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk 'mijn eigenste IK' zijn o.a. :