Praktijk "mijn eigenste IK" in Lochem

Counselling in Lochem voor kinderen, pubers en hun ouders

Over Praktijk "mijn eigenste IK"

Praktijk "mijn eigenste IK" valt onder de rubriek coaching in Lochem.

Ik ben Babette en ik coach kinderen, pubers en hun ouders. Ik haal naar boven wat niet lekker zit en samen met het kind/of ouders zoeken we naar een oplossing. Volwassenen kunnen ook bij mij terecht wanneer je aan de slag wilt gaan met jezelf.

Samen met jou of je kind gaan we op zoek naar wat er nodig is om weer lekker in je vel te komen.

Het coachen van kinderen en pubers wordt steeds vaker ingezet in de reguliere gezondheidszorg. Verdriet, boosheid, (faal)angst, alles wat niet lekker voelt is behandelbaar.

Diep van binnen zit bij iedereen een onbewuste kracht die met wat hulp altijd naar een oplossing leidt. Wat ik doe, is die ontdekkingstocht begeleiden.

Mag ik u uitnodigen om geheel vrijblijvend kennis te komen maken, per telefoon of in mijn praktijk? Dan kunnen we daarna samen kiezen of ik de juiste persoon ben die u en uw kind kan helpen. Laten we in alle openheid van gedachten wisselen en vertrouwen op ons gevoel. Dat is waar ik in geloof. Mijn praktijk in Lochem is bereikbaar per fiets, auto, trein en bus. Er is gratis parkeergelegenheid.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk "mijn eigenste IK" uit de rubriek coaching uit Lochem is gevestigd aan de Hammarskjöldweg 39 in Lochem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43171988.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk "mijn eigenste IK" zijn o.a. :