Susanna Redeker Praktijk voor lichaamsgerichte therapie in Zutphen

Susanna Redeker Praktijk voor lichaamsgerichte therapie | Cranio sacraal therapie, massage therapie en coaching.

Over Susanna Redeker Praktijk voor lichaamsgerichte therapie

Susanna Redeker Praktijk voor lichaamsgerichte therapie valt onder de rubriek therapeut in Lochem.

Susanna Redeker Praktijk voor lichaamsgerichte therapie de werkwijze van Susanna is gebaseerd op stilte, aandacht, warm en in alle openheid vanuit een veilige basis. Met respect voor ieders eigenheid en zonder oordeel, nodigt Susanna je uit te onderzoeken wie jij bent en van hieruit te kunnen leven.

Cranio sacraal therapie is een behandelmethode die tussen fysiotherapie en haptonomie in ligt, en lichaam en geest kan herstellen. Het is een zachte manuele behandelwijzen die gericht is op diepe ontspanning van alle ondersteunende en verbindende weefsels in ons lichaam. Dit wordt het fasciaal of bindweefsel systeem genoemd. Met behulp van zachte gerichte aanrakingen wordt het lichaam geholpen bij het ontladen van hoog opgelopen spanningen in organen, het bindweefsel, ruggenmerg en de spieren.

De manier van werken begint bij de klachten en de lichamelijke reacties. Susanna Redeker Praktijk voor lichaamsgerichte therapie nodigt je uit om een krachtige verbinding te leggen tussen lichaam en geest. Met alle vormen van therapieën vindt Susanna het belangrijk dat jij je helemaal veilig voelt en dat de geroepen energie/herinnering hanteerbaar is en blijft en stukje bij beetje ontladen kan worden.

De behandelingen kunnen onder andere worden toegepast bij:

- Stress

- Hoofdpijn

- Nek- en schouderklachten

- Rouw en verliesverwerking

- Trauma verwerking

- Menopauze- en overgangsklachten

- Geen rust kunnen vinden van binnenuit

- Slecht slapen

- Emotionele klachten

Het aanbod van de behandelingen zijn:

- Cranio Sacraal Therapie (Het is geen oplossing voor ziektes maar een doeltreffende en efficiënte methode om je lichaam beschikbaar te maken voor gevoelens en emoties. Om weer te leren voelen dat je bestaat.)

- Massage Therapie (Hierbij worden de symptomen van uw klacht(en) niet op zichzelf behandeld, maar vindt behandeling plaats van de totale mens als één functionerend geheel.)

- Lichaamsgerichte Therapie

- Opstellingen

- Wandel coach (Tijdens het wandelen gaan jullie samen op zoek naar je eigen pad.)

- Verliesverwerking

- Massage (Ontspannings massage, holistische massage, rug-, nek-, en schoudermassage, voet massage, Indian head massage en aroma therapie massage)

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de werkwijze, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Susanna Redeker Praktijk voor lichaamsgerichte therapie uit de rubriek therapeut uit Lochem is gevestigd aan de Vispoortplein 16 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40054026.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Susanna Redeker Praktijk voor lichaamsgerichte therapie zijn o.a. :