TouchToYou | Praktijk voor Massage & Haptonomie in Lochem

Lukt het jou om lichaam en geest mooi in evenwicht te houden?

Over TouchToYou | Praktijk voor Massage & Haptonomie

TouchToYou | Praktijk voor Massage & Haptonomie valt onder de rubriek massage in Lochem.

Welkom bij TouchToYou | Praktijk voor Massage & Haptonomie

Een wijs mens wordt geleid door het gevoel en verstand. Alles wat is, komt ergens uit voort. Lukt het je om lichaam en geest mooi in evenwicht te houden?

Je kunt bij mij terecht voor Massages, Haptonomie, Healing en Lijfkracht herstel.

Uitleg behandelingen:

Integrale massage; een combinatie van 5 technieken: strijken, schudden, stretchen, diepe druk is bindweefsel massage en stille aanraking is energetische massage. Energetische Massage; een intuïtieve massage, ondersteunt diepe ontspanning, heeft een harmoniserend effect en activeert zelf-healing.

Haptonomie; Via aanrakingen kom je weer in contact met jezelf en je gevoel in je lichaam.

Healing; algehele behandeling van 1,5 uur met een helende werking.

Lijfkracht-Herstel; Loopt u met pijnklachten door fysieke, emotionele en hormonale disfuncties? Dan biedt Lijfkracht-herstel verbetering van uw klachten in slechts een aantal behandelingen. Zowel bij acute als chronische pijnklachten.

Er kunnen bij mij om vier behandelingen gevraagd worden: Ten eerste een massage voor ontspanning, een weldaad voor geest, en lichaam, een haptonomie behandeling een reiki behandeling, evt gecombineerd met edelstenen een edelsteen meditatie met klank. En lijfkracht-herstel. Dit is een vrij nieuwe behandelmethode op cel niveau. Hier draait het vooral om mind-set en oude patronen doorbreken en een nieuwe weg in uw leven inslaan die u in een complete verandering teweeg brengt. Via het behandelen van de rug wordt u bewust van dingen die onbewust (ongewenst) uw denken, handelen, (emotioneel) reageren bepalen en om daar bewust van te worden wat onderbewust is bent u in staat om daar een andere draai aan te gaan geven waardoor u zich lichamelijk, mentaal en emotioneel weer in balans voelt komen en u weer in evenwicht kan brengen, door los te laten.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

TouchToYou | Praktijk voor Massage & Haptonomie uit de rubriek massage uit Lochem is gevestigd aan de Nassaulaan 47 in Lochem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30876651.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij TouchToYou | Praktijk voor Massage & Haptonomie zijn o.a. :

Nieuws van TouchToYou | Praktijk voor Massage & Haptonomie in Lochem

Even met vakantie!

Even met vakantie!

Tussen 27 april en 11 mei zijn wij even met vakantie!