Waarachtig Coaching in Epse

Waarachtig Coaching: Loopbaan, relaties en levensvragen.

Over Waarachtig Coaching

Waarachtig Coaching valt onder de rubriek coaching in Lochem.

De drijvende kracht achter Waarachtig Coaching is Egbert Oldenboom. Egbert heeft na zijn universitaire studie economie eerst bij onderzoeksinstellingen gewerkt en daarna is hij in 1997 voor zichzelf begonnen.

Egbert Oldenboom heeft in 2021 de opleiding Coaching met Ziel en Zakelijkheid afgerond. Deze opleiding is door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO0 en de European Monitoring & Coaching Council) geaccrediteerd.

Egbert heeft zich altijd geïnteresseerd voor persoonlijke vraagstukken. Door deze belangstelling was Egbert in staat om mensen steeds beter te zien en hierdoor was kon hij groepen en teams (weer) op het juiste spoor brengen.

U kunt bij Waarachtig Coaching terecht voor diverse soorten coaching, zoals: Loopbaan coaching, relatie coaching, team coaching en persoonlijke coaching.

Bed&babbel:

Daarnaast kunt u ook voor een bed en babbel retraite bij Waarachtig Coaching terecht. Deze retraite duurt minimaal 3 en maximaal 5 nachten lang. U geeft uw persoonlijke vraagstuk door en samen met u zal Egbert hiermee aan de slag gaan (gesprekken en eventueel oefeningen). Het is belangrijk dat u tijdens deze retraite rust en ruimte gaat ervaren.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Waarachtig Coaching uit de rubriek coaching uit Lochem is gevestigd aan de Weerdsweg 10 in Epse. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55558757.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Waarachtig Coaching zijn o.a. :